Narudžbe zaprimljene do 14h obrađuju se isti dan a ukoliko je narudžba poslana nakon tog vremena, bit će poslana sljedeći radni dan.

Narudžbe šaljemo GLS-om i Hrvatskom poštom:

– GLS – isporuka je najčešće realizirana sljedeći radni dan, te će primatelj biti obaviješten o okvirnom vremenu isporuke putem SMS-a i e-maila. Ukoliko primatelju ne odgovara navedeno vrijeme isporuke, moguće je dogovoriti drugi termin isporuke. Kurir će narudžbu dostaviti na adresu navedenu u narudžbi, te pošiljku predati naručitelju. Ukoliko se isporuka nije mogla ostvariti, ona će biti pomaknuta na sljedeći termin. Plaćanje se može izvršiti prilikom primitka pošiljke (pouzećem) ili prethodnom uplatom na žiro-račun. S obzirom da GLS svojim dostavnim vozilima ne pokriva otoke koji spadaju u 2. Zonu isporuke, ti će paketi biti dostavljeni u suradnji s Hrvatskom Poštom. Popis otoka koji pripadaju u Zonu 2 možete pronaći na web stranici GLS Croatia.

– Hrvatska pošta – isporuka je najčešće realizirana kroz 2 radna dana. Poštar će pošiljku donijeti na adresu navedenu u narudžbi, te pošiljku predati naručitelju. Ukoliko poštar ne zatekne primatelja na navedenoj adresi, ostavit će obavijest u poštanskom sandučiću s kojom se uz predočenje osobne iskaznice paket može podignuti u poštanskom uredu. Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja paketa, te će u tom slučaju biti naplaćena dodatna poštanska naknada u iznosu od 3.75% vrijednosti narudžbe ili minimalno 9,00 kn. Ta se naknada plaća Hrvatskoj pošti za uslugu slanja novca pošiljatelju. Ukoliko želite izbjeći taj dodatni trošak, preporučujemo odabir uplate na žiro-račun, te u tom slučaju samo preuzmete paket.

Cijena dostave određuje se prema iznosu narudžbe:

IZNOS NARUDŽBENAČIN PLAĆANJA  
MANJE OD 400 KNUPLATA NA Ž.R.25,00 KN15,00 KN
POUZEĆEM25,00 KN21,00 KN + 3.75% iznosa otkupnine
VEĆE OD 400 KNUPLATA NA Ž.R.Besplatna dostavaBesplatna dostava
POUZEĆEMBesplatna dostavaBesplatna dostava + 3.75% iznosa otkupnine